Meny:

Oppstart av podkastserie

Mandag 08. april starter vi opp med å sende en podkastserie. Da blir det premiere på "RosthaugPodden". Den skal sendes hver uke på mandager som et innslag i programmet "God eftan Midtfylket".

[Mer]


Nytt countryprogram

Lørdag 06. april blir det oppstart av et nytt countryprogram som skal sendes fast ukentlig.

[Mer]


Program for påsken 2024

Vi ønsker deg som lytter en riktig god påske!
Her finner du en oversikt over hvilke programmer vi sender denne påsken.

[Mer]


Program for jula 2023

Vi ønsker alle våre lyttere, sponsorer og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år!
Her er programtilbudet vårt denne jula.

[Mer]


Program - Juli 2023

Radio Modum har tatt sommerferie, og er tilbake mandag 31. juli. Vi ønsker alle en riktig god sommer!
Vi tilbyr mange finne sommerrelaterte programmer og Turistradio.
Sjekk programoversikten vår her.

[Mer]


20.08.2016

Tilbake etter ferien med nye programmer

Vi er nå tilbake med ordinære sendinger etter fire uker sommerferie og to uker med "Sommerradio". Vi har gjort noen programendringer.

Det nye programmet vi har startet opp med er "Ann-Kristins platebar" med Ann-Kristin Hallerdalen. I platebaren får du høre en variert musikalsk blanding med norsk, svensk og engelsk musikk. Platebaren erstatter programmet "Blanda Drops" med Tor Engan som ikke lenger produseres. Sendetidspunktene på "Ann-Kristins platebar" er onsdager kl. 14.05 med reprise lørdager kl. 21.00 og mandager kl. 09.05. "Grannlandet" blir sendt halvtimen etter det vil si onsdager kl. 14.30 med reprise lørdager kl. 21.30 og mandager kl. 09.30. Programmet går en halvtime senere enn slik det gjorde før ferien.

I september starter Ronny Nymoen opp med programmet "Track". Her blir det mye populærmusikk innen popsjangeren og hitliste-musikk fra 80- og 90-tallet. Det blir også presentert ny musikk fra VG-lista. Sendetidene blir torsdager kl. 19.00 og lørdager kl. 12.05

"Den hørte vi på" med Helge Husum har fått nytt reprisetidspunkt. Det går nå på søndager kl. 12.05 som tidligere gikk på lørdager kl. 12.05 og søndager kl. 20.00. Nytt program kommer hver onsdag kl. 11.05.

"portrettet" med Tor Engan har også fått nytt reprisetidspunkt. Det går nå på søndager kl. 20.00 som før gikk kl. 12.05 samme dag. Nytt program kommer hver torsdag i oddetallsuker kl. 11.05.

"Musikk for oss som har levd en stund" med Erik Lie er ikke lenger å høre som en del av programtilbudet.

Â