Meny:

Program påsken 2017

Her får du en komplett oversikt over programtilbudet vårt påsken 2017:[Mer]


Radio Modum foretar noen frekvensendringer

Onsdag 15. mars gjør Radio Modum noen frekvensendringer. Grunnen er de dårlige lytterforholdene vi av og til har i Sigdal og Krødsherad[Mer]


Aase Myhrvang til minne

Det var med stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære medarbeider Aase Myhrvang har gått bort.
Aase var en lojal og trofast medarbeider, og hun var alltid godt forberedt til sendingene sine. Hun hadde godt humør og latteren satt løst, noe både vi medarbeidere og lyttere fikk merke.
Aase var glad i sang og musikk og hun sang i kor. Hun var flink med håndarbeid, og det er ikke få gaver og gevinster hun har gitt til radioen.
Selv om Aase ikke alltid var i like god form bestandig, klaget hun aldri. Vi vil savne deg, Aase, og lyser fred over ditt minne.

På vegne av alle oss i Radio Modum AS, Henrik Nikolai Pedersen

[Mer]


Program julen 2016

Her får du en komplett programoversikt over hva vi skal sende på radioen denne jula.[Mer]


Gjenhør med lokalmusikkprogram

Ut året sendes et gjenhør med "Nå er det din tur", adventprogram fra 2008 og 2009. Med Herold og Frode. Senere denne måneden sendes også 2 timer med et gjenhør av direktesendingen fra Eikvang

[Mer]


20.08.2016

Tilbake etter ferien med nye programmer

Vi er nå tilbake med ordinære sendinger etter fire uker sommerferie og to uker med "Sommerradio". Vi har gjort noen programendringer.

Det nye programmet vi har startet opp med er "Ann-Kristins platebar" med Ann-Kristin Hallerdalen. I platebaren får du høre en variert musikalsk blanding med norsk, svensk og engelsk musikk. Platebaren erstatter programmet "Blanda Drops" med Tor Engan som ikke lenger produseres. Sendetidspunktene på "Ann-Kristins platebar" er onsdager kl. 14.05 med reprise lørdager kl. 21.00 og mandager kl. 09.05. "Grannlandet" blir sendt halvtimen etter det vil si onsdager kl. 14.30 med reprise lørdager kl. 21.30 og mandager kl. 09.30. Programmet går en halvtime senere enn slik det gjorde før ferien.

I september starter Ronny Nymoen opp med programmet "Track". Her blir det mye populærmusikk innen popsjangeren og hitliste-musikk fra 80- og 90-tallet. Det blir også presentert ny musikk fra VG-lista. Sendetidene blir torsdager kl. 19.00 og lørdager kl. 12.05

"Den hørte vi på" med Helge Husum har fått nytt reprisetidspunkt. Det går nå på søndager kl. 12.05 som tidligere gikk på lørdager kl. 12.05 og søndager kl. 20.00. Nytt program kommer hver onsdag kl. 11.05.

"portrettet" med Tor Engan har også fått nytt reprisetidspunkt. Det går nå på søndager kl. 20.00 som før gikk kl. 12.05 samme dag. Nytt program kommer hver torsdag i oddetallsuker kl. 11.05.

"Musikk for oss som har levd en stund" med Erik Lie er ikke lenger å høre som en del av programtilbudet.