Meny:

Radiobridge fortsetter

Radiobridge videreføres. Programmet vil nå ha en varighet på ca. 30 min, og blir nå sendt kun på mandager kl. 12.05 med reprise samme dag kl. 17.05. Det vil bli nytt program annenhver uke i oddetallsuker. Uka etter vil forrige ukes program sendes.Her legges lytteroppgavene og vinnerne fra programmet ut:

[Mer]


Bridgekurs

Vikersund BK og Fjerdingstad BK(Skotselv) starter i høst et bridgekurs over 12 uker for nybegynnere. Spillet passer for alle fra 8 år og oppover(vårt eldste aktive medlem er 91 år). INGEN FORKUNNSKAPER TRENGS.

[Mer]


Radiobridge

Her legges lytteroppgavene og vinnerne fra programmet ut:[Mer]


Nye programmer

Radio Modum starter opp med nye programmer fra uke 36.[Mer]


Program - sommerferien 2017

Vi avsluttet de ordinære sendingene våres fredag 16. juni, så ble det to uker med sommerradio. Nå er det fire ukers sommerferie med sommerrelaterte programmer, turistradio og mye god sommermusikk frem til søndag 30. juli. Mandag 31. juli er det tid for to uker med sommerradio igjen.
RadioBingoen er tilbake tirsdag 1. august. Jackpotten er fortsatt på 30.000 kr.

[Mer]


09.03.2017

Radio Modum foretar noen frekvensendringer

Onsdag 15. mars gjør Radio Modum noen frekvensendringer. Grunnen er de dårlige lytterforholdene vi av og til har i Sigdal og Krødsherad

Onsdag 15. mars gjør Radio Modum Noen frekvensendringer. Grunnen er de dårlige lytterforholdene vi av og til har i Sigdal og Krødsherad. Det er Sveriges Radio P4 som sender på FM 101,8, som bryter inn på Modum sin frekvens 101,8. Det forplanter seg videre til frekvensene i Sigdal og Krødsherad. Som en konsekvens av disse forstyrrelsene, så skjer det en frekvensomlegging.

I Modum blir vi å høre på to frekvenser. Geithus kommer fortsatt til å høre oss på FM 101,8. I resten av Modum blir vi nå å høre på en gammel kjent frekvens som ble brukt av de tidligere radiostasjonene i Midtfylket som er FM 106,3. I Sigdal blir det en liten endring fra dagens frekvens FM 104,3 til FM 104,2. I Krødsherad fortsetter vi å sende på FM 107,5.

Når Radio Modum får FM 106,3, så vil vi få bedre dekning i Hokksund, Vestfossen, Kongsberg, Tyristrand og Hønefoss.