Meny:

Program - påsken 2018

Vi ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her er programoversikten for påsken:

[Mer]


Program - julen 2017

Vi ønsker alle våre lyttere en riktig God Jul og et riktig Godt Nytt År!
Håper du koser deg med all den gode julemusikken og juleprogrammene vi sender
Her kan du se programoversikten denne jula.

[Mer]


Radiobridge fortsetter

Radiobridge videreføres. Programmet vil nå ha en varighet på ca. 40 min, og blir nå sendt kun på mandager ca. kl. 12.05 med reprise samme dag ca. kl. 17.05. Det vil bli nytt program annenhver uke i partallsuker. Uka etter vil forrige ukes program sendes. Her legges aktuelle spill og temaer, samt eventuelle lytteroppgaver og vinnere fra programmet ut:

[Mer]


Bridgekurs

Vikersund BK og Fjerdingstad BK(Skotselv) starter i høst et bridgekurs over 12 uker for nybegynnere. Spillet passer for alle fra 8 år og oppover(vårt eldste aktive medlem er 91 år). INGEN FORKUNNSKAPER TRENGS.

[Mer]


Radiobridge

Her legges lytteroppgavene og vinnerne fra programmet ut:[Mer]


09.03.2017

Radio Modum foretar noen frekvensendringer

Onsdag 15. mars gjør Radio Modum noen frekvensendringer. Grunnen er de dårlige lytterforholdene vi av og til har i Sigdal og Krødsherad

Onsdag 15. mars gjør Radio Modum Noen frekvensendringer. Grunnen er de dårlige lytterforholdene vi av og til har i Sigdal og Krødsherad. Det er Sveriges Radio P4 som sender på FM 101,8, som bryter inn på Modum sin frekvens 101,8. Det forplanter seg videre til frekvensene i Sigdal og Krødsherad. Som en konsekvens av disse forstyrrelsene, så skjer det en frekvensomlegging.

I Modum blir vi å høre på to frekvenser. Geithus kommer fortsatt til å høre oss på FM 101,8. I resten av Modum blir vi nå å høre på en gammel kjent frekvens som ble brukt av de tidligere radiostasjonene i Midtfylket som er FM 106,3. I Sigdal blir det en liten endring fra dagens frekvens FM 104,3 til FM 104,2. I Krødsherad fortsetter vi å sende på FM 107,5.

Når Radio Modum får FM 106,3, så vil vi få bedre dekning i Hokksund, Vestfossen, Kongsberg, Tyristrand og Hønefoss.