Meny:

Program påsken 2017

Her får du en komplett oversikt over programtilbudet vårt påsken 2017:[Mer]


Radio Modum foretar noen frekvensendringer

Onsdag 15. mars gjør Radio Modum noen frekvensendringer. Grunnen er de dårlige lytterforholdene vi av og til har i Sigdal og Krødsherad[Mer]


Aase Myhrvang til minne

Det var med stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære medarbeider Aase Myhrvang har gått bort.
Aase var en lojal og trofast medarbeider, og hun var alltid godt forberedt til sendingene sine. Hun hadde godt humør og latteren satt løst, noe både vi medarbeidere og lyttere fikk merke.
Aase var glad i sang og musikk og hun sang i kor. Hun var flink med håndarbeid, og det er ikke få gaver og gevinster hun har gitt til radioen.
Selv om Aase ikke alltid var i like god form bestandig, klaget hun aldri. Vi vil savne deg, Aase, og lyser fred over ditt minne.

På vegne av alle oss i Radio Modum AS, Henrik Nikolai Pedersen

[Mer]


Program julen 2016

Her får du en komplett programoversikt over hva vi skal sende på radioen denne jula.[Mer]


Gjenhør med lokalmusikkprogram

Ut året sendes et gjenhør med "Nå er det din tur", adventprogram fra 2008 og 2009. Med Herold og Frode. Senere denne måneden sendes også 2 timer med et gjenhør av direktesendingen fra Eikvang

[Mer]


09.03.2017

Radio Modum foretar noen frekvensendringer

Onsdag 15. mars gjør Radio Modum noen frekvensendringer. Grunnen er de dårlige lytterforholdene vi av og til har i Sigdal og Krødsherad

Onsdag 15. mars gjør Radio Modum Noen frekvensendringer. Grunnen er de dårlige lytterforholdene vi av og til har i Sigdal og Krødsherad. Det er Sveriges Radio P4 som sender på FM 101,8, som bryter inn på Modum sin frekvens 101,8. Det forplanter seg videre til frekvensene i Sigdal og Krødsherad. Som en konsekvens av disse forstyrrelsene, så skjer det en frekvensomlegging.

I Modum blir vi å høre på to frekvenser. Geithus kommer fortsatt til å høre oss på FM 101,8. I resten av Modum blir vi nå å høre på en gammel kjent frekvens som ble brukt av de tidligere radiostasjonene i Midtfylket som er FM 106,3. I Sigdal blir det en liten endring fra dagens frekvens FM 104,3 til FM 104,2. I Krødsherad fortsetter vi å sende på FM 107,5.

Når Radio Modum får FM 106,3, så vil vi få bedre dekning i Hokksund, Vestfossen, Kongsberg, Tyristrand og Hønefoss.