Meny:

Radiobridge fortsetter

Radiobridge videreføres. Programmet vil nå ha en varighet på ca. 30 min, og blir nå sendt kun på mandager kl. 12.05 med reprise samme dag kl. 17.05. Det vil bli nytt program annenhver uke i oddetallsuker. Uka etter vil forrige ukes program sendes.Her legges lytteroppgavene og vinnerne fra programmet ut:

[Mer]


Bridgekurs

Vikersund BK og Fjerdingstad BK(Skotselv) starter i høst et bridgekurs over 12 uker for nybegynnere. Spillet passer for alle fra 8 år og oppover(vårt eldste aktive medlem er 91 år). INGEN FORKUNNSKAPER TRENGS.

[Mer]


Radiobridge

Her legges lytteroppgavene og vinnerne fra programmet ut:[Mer]


Nye programmer

Radio Modum starter opp med nye programmer fra uke 36.[Mer]


Program - sommerferien 2017

Vi avsluttet de ordinære sendingene våres fredag 16. juni, så ble det to uker med sommerradio. Nå er det fire ukers sommerferie med sommerrelaterte programmer, turistradio og mye god sommermusikk frem til søndag 30. juli. Mandag 31. juli er det tid for to uker med sommerradio igjen.
RadioBingoen er tilbake tirsdag 1. august. Jackpotten er fortsatt på 30.000 kr.

[Mer]


03.09.2017

Nye programmer

Radio Modum starter opp med nye programmer fra uke 36.
Radiobridge er et program du kan høre to dager i uka. Det blir sendt på mandager kl. 12.05 med reprise samme dag kl. 17.05. Det andre programmet kommer torsdager kl. 12.05 med reprise samme dag kl. 17.05. Radiobridge er et samarbeid mellom Vikersund Bridgeklubb, Fjerdingstad Bridgeklubb i Skotselv og Radio Modum
Litt om innholdet i programmet
Jeg heter Terje Lofthaug og skal være programleder for foreløpig 8 bridgeprogrammer her på Radio Modum, som vil bli sendt mandager og torsdager fra 4. september. Jeg har en turbulent bakgrunn preget av fengsler, rus og kriminalitet. I senere programmer skal jeg forsøke å fortelle litt fra mitt tidligere liv og hvordan bridgen har endret livet mitt totalt. Bridgen med sitt hyggelige og inkluderende miljø, har blitt en redningsplanke for meg og flere andre i tilsvarende situasjon. Bridgeprogrammene vil inneholde aktuelt stoff om bridgen i Midtfylket samt en enkel konkurranse med muligheter for å vinne flotte premier for alle som svarer. Vi vil også ha lokale gjester i hvert program.

Ukas lokale utøver kan du høre i vår magasinsending "Lokalaktuelt" hver mandag mellom kl. 10.05 og kl. 11.00 med reprise samme dag kl. 18.05. Her presenteres en lokal artist eller gruppe. Det er Herold Rasmussen som har gitt radioen musikk fra flere lokale utøvere. Herold Rasmussen er kjent for mange av lytterne. han var programleder sammen med Frode Moen i lokalmusikkprogrammet "NÅ er det din tur" som gikk på Radio R-35 og Radio Modum. 
Takk til Herold som har gitt radioen det lokale musikalske utvalget!

Carusell er et program du kan høre torsdager ca. kl. 17.05 med reprise på søndager kl. 10.05. Det betyr at "Balladetopper" på søndager flytter sendetid til kl. 08.00. Programleder for "Carusell" er Anders G. Andersen. Han er kjent fra programmet "Studio 52". I "Carusell" presenterer Anders musikken fra sitt eget platearkiv. Her kan du høre mange gode gamle slagere.