Meny:

Pressemelding fra Radio Laagendalen

Kanal3Norge og Radio Laagendalen slår seg sammen fra 1 januar 2019. Dette gjøres for å styrke begge kanalene sin drift og programtilbud.

 
[Mer]


Program julen 2018

Julen er her, og på Radio Modum serverer vi gode juleprogrammer og masse god julemusikk.
Husk at "Romjulsbingoen" blir på torsdag 27. desember kl. 20.30 og "Nyttårsbingoen" blir onsdag 2. januar kl. 20.30. Vi er tilbake med ordinære sendinger igjen mandag 7. januar.
Vi ønsker alle være lyttere en riktig god jul og et godt nytt år!
For programoversikten klikk her:

[Mer]


Nytt program

Hits med DJ Bigfoot er et musikkprogram hvor musikken er en god blanding fra musikkarkivet til DJ Bigfoot etter over 20 år på veien.[Mer]


Program - sommerferien 2018

Vi avsluttet de ordinære sendingene våres fredag 15. juni, så ble det to uker sommerradio. Nå i juli er det fire ukers sommerferie med sommerrelaterte programmer, turistradio og mye god sommermusikk frem til søndag 29. juli. Mandag 30. juli er sommerradioen tilbake i to uker.
RadioBingoen er tilbake tirsdag 31. juli.[Mer]


Program - påsken 2018

Vi ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her er programoversikten for påsken:

[Mer]


03.09.2017

Nye programmer

Radio Modum starter opp med nye programmer fra uke 36.
Radiobridge er et program du kan høre to dager i uka. Det blir sendt på mandager kl. 12.05 med reprise samme dag kl. 17.05. Det andre programmet kommer torsdager kl. 12.05 med reprise samme dag kl. 17.05. Radiobridge er et samarbeid mellom Vikersund Bridgeklubb, Fjerdingstad Bridgeklubb i Skotselv og Radio Modum
Litt om innholdet i programmet
Jeg heter Terje Lofthaug og skal være programleder for foreløpig 8 bridgeprogrammer her på Radio Modum, som vil bli sendt mandager og torsdager fra 4. september. Jeg har en turbulent bakgrunn preget av fengsler, rus og kriminalitet. I senere programmer skal jeg forsøke å fortelle litt fra mitt tidligere liv og hvordan bridgen har endret livet mitt totalt. Bridgen med sitt hyggelige og inkluderende miljø, har blitt en redningsplanke for meg og flere andre i tilsvarende situasjon. Bridgeprogrammene vil inneholde aktuelt stoff om bridgen i Midtfylket samt en enkel konkurranse med muligheter for å vinne flotte premier for alle som svarer. Vi vil også ha lokale gjester i hvert program.

Ukas lokale utøver kan du høre i vår magasinsending "Lokalaktuelt" hver mandag mellom kl. 10.05 og kl. 11.00 med reprise samme dag kl. 18.05. Her presenteres en lokal artist eller gruppe. Det er Herold Rasmussen som har gitt radioen musikk fra flere lokale utøvere. Herold Rasmussen er kjent for mange av lytterne. han var programleder sammen med Frode Moen i lokalmusikkprogrammet "NÅ er det din tur" som gikk på Radio R-35 og Radio Modum. 
Takk til Herold som har gitt radioen det lokale musikalske utvalget!

Carusell er et program du kan høre torsdager ca. kl. 17.05 med reprise på søndager kl. 10.05. Det betyr at "Balladetopper" på søndager flytter sendetid til kl. 08.00. Programleder for "Carusell" er Anders G. Andersen. Han er kjent fra programmet "Studio 52". I "Carusell" presenterer Anders musikken fra sitt eget platearkiv. Her kan du høre mange gode gamle slagere.