Meny:

Nytt program

Hits med DJ Bigfoot er et musikkprogram hvor musikken er en god blanding fra musikkarkivet til DJ Bigfoot etter over 20 år på veien.[Mer]


Program - sommerferien 2018

Vi avsluttet de ordinære sendingene våres fredag 15. juni, så ble det to uker sommerradio. Nå i juli er det fire ukers sommerferie med sommerrelaterte programmer, turistradio og mye god sommermusikk frem til søndag 29. juli. Mandag 30. juli er sommerradioen tilbake i to uker.
RadioBingoen er tilbake tirsdag 31. juli.[Mer]


Program - påsken 2018

Vi ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her er programoversikten for påsken:

[Mer]


Program - julen 2017

Vi ønsker alle våre lyttere en riktig God Jul og et riktig Godt Nytt År!
Håper du koser deg med all den gode julemusikken og juleprogrammene vi sender
Her kan du se programoversikten denne jula.

[Mer]


Radiobridge fortsetter

Radiobridge videreføres. Programmet vil nå ha en varighet på ca. 40 min, og blir nå sendt kun på mandager ca. kl. 12.05 med reprise samme dag ca. kl. 17.05. Det vil bli nytt program annenhver uke i partallsuker. Uka etter vil forrige ukes program sendes. Her legges aktuelle spill og temaer, samt eventuelle lytteroppgaver og vinnere fra programmet ut:

[Mer]


12.10.2018

Nytt program

Hits med DJ Bigfoot er et musikkprogram hvor musikken er en god blanding fra musikkarkivet til DJ Bigfoot etter over 20 år på veien.

Passer godt til alle aldersgrupper men er litt mer tilpassa bygdefolket enn de som bor i bykjernen. Programmet passer å høre på om du er på jobb, sitter i bilen eller om du skal ta deg en fest. Det er også med faste innslag som er veldig selvforklarende. - Ukens unyttige fakta - Ukens Trønderhit - Ukens One hit wonder - Ukens Nittitallshit

DJ Bigfoot heter egentlig Kjartan Juul-Røstum.


Programmet sendes hver lørdag kl. 23.00 med reprise torsdager kl. 20.00.