Meny:

Faste bridgeaktiviteter i vårt distrikt, vårsesongen 2019

Her kan du lese mer om de ulike bridgeaktivitene.

[Mer]


Underskriftskampanjen til artisten Kjell Madsen

I Lokalaktuelt tirsdag 22. januar hadde Henrik Nikolai Pedersen et intervju med artisten Kjell Madsen. Der ble det bl.a snakket om en underskridtskampanje han har opprettet. Den heter "Si nei til barnebortføring!"

[Mer]


Pressemelding fra Radio Laagendalen

Kanal3Norge og Radio Laagendalen slår seg sammen fra 1 januar 2019. Dette gjøres for å styrke begge kanalene sin drift og programtilbud.

 
[Mer]


Program julen 2018

Julen er her, og på Radio Modum serverer vi gode juleprogrammer og masse god julemusikk.
Husk at "Romjulsbingoen" blir på torsdag 27. desember kl. 20.30 og "Nyttårsbingoen" blir onsdag 2. januar kl. 20.30. Vi er tilbake med ordinære sendinger igjen mandag 7. januar.
Vi ønsker alle være lyttere en riktig god jul og et godt nytt år!
For programoversikten klikk her:

[Mer]


Nytt program

Hits med DJ Bigfoot er et musikkprogram hvor musikken er en god blanding fra musikkarkivet til DJ Bigfoot etter over 20 år på veien.[Mer]


12.10.2018

Nytt program

Hits med DJ Bigfoot er et musikkprogram hvor musikken er en god blanding fra musikkarkivet til DJ Bigfoot etter over 20 år på veien.

Passer godt til alle aldersgrupper men er litt mer tilpassa bygdefolket enn de som bor i bykjernen. Programmet passer å høre på om du er på jobb, sitter i bilen eller om du skal ta deg en fest. Det er også med faste innslag som er veldig selvforklarende. - Ukens unyttige fakta - Ukens Trønderhit - Ukens One hit wonder - Ukens Nittitallshit

DJ Bigfoot heter egentlig Kjartan Juul-Røstum.


Programmet sendes hver lørdag kl. 23.00 med reprise torsdager kl. 20.00.