Meny:

Program - påsken 2019

Vi Ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her kan du se vår programoversikt for påsken. 

[Mer]


Afterski med DJ Bigfoot

Afterski med DJ Bigfoot med programleder Kjartan Juul-Røstum er et nytt program som skal sendes hver dag fra lørdag til lørdag i påsken.

[Mer]


Bedre Lytterforhold

Torsdag 4. april foretok vi noen forbedringer på hovedsenderen og to av omformerne. Vi har satt opp effekten og oppgradert senderutstyret vårt i studio og omformeren på Norefjell.

[Mer]


Faste bridgeaktiviteter i vårt distrikt, vårsesongen 2019

Her kan du lese mer om de ulike bridgeaktivitene.

[Mer]


Underskriftskampanjen til artisten Kjell Madsen

I Lokalaktuelt tirsdag 22. januar hadde Henrik Nikolai Pedersen et intervju med artisten Kjell Madsen. Der ble det bl.a snakket om en underskridtskampanje han har opprettet. Den heter "Si nei til barnebortføring!"

[Mer]


12.10.2018

Nytt program

Hits med DJ Bigfoot er et musikkprogram hvor musikken er en god blanding fra musikkarkivet til DJ Bigfoot etter over 20 år på veien.

Passer godt til alle aldersgrupper men er litt mer tilpassa bygdefolket enn de som bor i bykjernen. Programmet passer å høre på om du er på jobb, sitter i bilen eller om du skal ta deg en fest. Det er også med faste innslag som er veldig selvforklarende. - Ukens unyttige fakta - Ukens Trønderhit - Ukens One hit wonder - Ukens Nittitallshit

DJ Bigfoot heter egentlig Kjartan Juul-Røstum.


Programmet sendes hver lørdag kl. 23.00 med reprise torsdager kl. 20.00.