Meny:

Program - påsken 2019

Vi Ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her kan du se vår programoversikt for påsken. 

[Mer]


Afterski med DJ Bigfoot

Afterski med DJ Bigfoot med programleder Kjartan Juul-Røstum er et nytt program som skal sendes hver dag fra lørdag til lørdag i påsken.

[Mer]


Bedre Lytterforhold

Torsdag 4. april foretok vi noen forbedringer på hovedsenderen og to av omformerne. Vi har satt opp effekten og oppgradert senderutstyret vårt i studio og omformeren på Norefjell.

[Mer]


Faste bridgeaktiviteter i vårt distrikt, vårsesongen 2019

Her kan du lese mer om de ulike bridgeaktivitene.

[Mer]


Underskriftskampanjen til artisten Kjell Madsen

I Lokalaktuelt tirsdag 22. januar hadde Henrik Nikolai Pedersen et intervju med artisten Kjell Madsen. Der ble det bl.a snakket om en underskridtskampanje han har opprettet. Den heter "Si nei til barnebortføring!"

[Mer]


03.01.2019

Pressemelding fra Radio Laagendalen

Kanal3Norge og Radio Laagendalen slår seg sammen fra 1 januar 2019. Dette gjøres for å styrke begge kanalene sin drift og programtilbud.

 

Kanal3Norge og Radio Laagendalen slår seg sammen fra 1 januar 2019. Dette gjøres for å styrke begge kanalene sin drift og programtilbud.

Dette betyr at det blir mere direktesendinger og dermed et bedre tilbud til lytterne av begge kanalene, dvs at det blir felles programoversikt for begge kanalene.

Vi har valgt å slå oss sammen da vi har hatt et meget godt samarbeidet i 2018 som har vært veldig lovende for oss begge. Nå håper vi at våre lyttere også tar imot denne avtalen som vil komme dem til gode.

 

Mvh
Kanal3Norge Radio Laagendalen
Svein-Arild Nyen Ovnerud Vidar Freslo
Ans. Redaktør/Styreleder Ans. Redaktør/Styreleder