Meny:

Nattsendinger på lørdager

Premiere på nattsending lørdag fra 7. november fra kl. 22.00 med programmet "Bort i natta".

[Mer]


Programoversikt for jubileumsdagen

Radio Modum fyller 5 år 10. september. Det markeres på ulike måtes.

[Mer]


5 år på lufta

Radio Modum fyller 5 år 10. september. Det skal markeres i jubileumsuka fra mandag 7. til fredag 11. september. Det blir mange flotte premier å vinne i "Ring og Vinn", "RadioBingoen" og kveldssendingen vi skal på selve jubileumsdagen kl. 20.00. I tillegg blir det stand og loddsalg utenfor radioen på jubileumsdagen. Her er premielista:

[Mer]


Program - Sommerferien 2020

Vi har tatt sommerferie. Det betyr at det ikke blir direktesendinger. I stedet blir det fra mandag 06. juli "Turistradio", sommerprogrammer og god sommermusikk. Vi er tilbake med direktesendinger mandag 03. august. "RadioBingoen er tilbake 04. august. 
Vi ønsker alle våre lyttere en riktig god sommer!
Her kan du se programoversikten for de fire ukene i juli.

[Mer]


Program for påsken 2020

Vi på Radio Modum ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her finner du programoversikten:

[Mer]


03.09.2019

Nytt underholdningsprogram

Kveldsåpent heter det nye programmet som har premiere tirsdag 3. september kl. 22.10 rett etter bingoen. 

Dette er et program som Radio Laagendalen har ansvar for som vi skal samsende. Programleder er Per Arild Andersen "Kveldsåpent sendes annenhver tirsdag i partallsuker fra kl. 22.10 til kl. 00.00. Det blir konkurranser, hilsninger og musikkspørsmål.

I juni sluttet Radio Modum og Radio Laagendalen med "Fredagsnøtter" og "Fredagskos" som var de faste nattsendingene på fredagene. Grunnen til det var den dårlige oppslutningen fra lytterne. Vi ønsker fortsatt tilbakemeldinger fra deg som lytter i form av ris eller ros om hva du mener det bør være mer eller mindre av på en nattsending. Du kan sende oss et godt gammeldags brev. Merk konvolutten med Radio Midtfylket AS. Send brevet til Folkvangveien 4, 3360 Geithus. Du kan også sende mail til post@radiomodum.no.

Nå ønsker altså Per Arild å prøve seg på et underholdningsprogram annenhver tirsdagskveld. Han skal også en eller to kveldssendinger på fredag i løpet av høsten. Dette vil det bli annonsert om seinere.