Meny:

Program - Sommerferien 2020

Vi har tatt sommerferie. Det betyr at det ikke blir direktesendinger. I stedet blir det fra mandag 06. juli "Turistradio", sommerprogrammer og god sommermusikk. Vi er tilbake med direktesendinger mandag 03. august. "RadioBingoen er tilbake 04. august. 
Vi ønsker alle våre lyttere en riktig god sommer!
Her kan du se programoversikten for de fire ukene i juli.

[Mer]


Program for påsken 2020

Vi på Radio Modum ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her finner du programoversikten:

[Mer]


Musikktimene

Vi utvider programtilbudet vårt.

[Mer]


Proram - Julen 2019/2020

Vi ønsker alle våre lyttere, samarbeidspartnere, reklamekunder og sponsorer en riktig god jul og et godt nytt år!
Vi er tilbake med ordinære sendinger igjen mandag 6. januar. Kos deg med all den gode julemusikken disse to ukene.
Her finner du programoversikten for julen 2019/2020:

[Mer]


Skøyteprogram

"To indre og vekk me´n" er navnet på det nye skøyteprogrammet som starter opp torsdag 07. november. Programleder er Jan-Christian Nordahl.

[Mer]


03.09.2019

Nytt underholdningsprogram

Kveldsåpent heter det nye programmet som har premiere tirsdag 3. september kl. 22.10 rett etter bingoen. 

Dette er et program som Radio Laagendalen har ansvar for som vi skal samsende. Programleder er Per Arild Andersen "Kveldsåpent sendes annenhver tirsdag i partallsuker fra kl. 22.10 til kl. 00.00. Det blir konkurranser, hilsninger og musikkspørsmål.

I juni sluttet Radio Modum og Radio Laagendalen med "Fredagsnøtter" og "Fredagskos" som var de faste nattsendingene på fredagene. Grunnen til det var den dårlige oppslutningen fra lytterne. Vi ønsker fortsatt tilbakemeldinger fra deg som lytter i form av ris eller ros om hva du mener det bør være mer eller mindre av på en nattsending. Du kan sende oss et godt gammeldags brev. Merk konvolutten med Radio Midtfylket AS. Send brevet til Folkvangveien 4, 3360 Geithus. Du kan også sende mail til post@radiomodum.no.

Nå ønsker altså Per Arild å prøve seg på et underholdningsprogram annenhver tirsdagskveld. Han skal også en eller to kveldssendinger på fredag i løpet av høsten. Dette vil det bli annonsert om seinere.