Meny:

Nytt underholdningsprogram

Kveldsåpent heter det nye programmet som har premiere tirsdag 3. september kl. 22.10 rett etter bingoen. 

[Mer]


Program - sommerferien 2019

Vi har tatt sommerferie. Det betyr at det ikke blir direktesendinger. I stedet blir det fra mandag 01. juli "Turistradio", sommerprogrammer og god sommermusikk. Vi er tilbake med direktesendinger igjen mandag 29. juli. "RadioBingoen er tilbake 30. juli. 
Vi ønsker alle våre lyttere en riktig god sommer!
Her kan du se programoversikten for de fire ukene i juli.

[Mer]


Program - påsken 2019

Vi Ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her kan du se vår programoversikt for påsken. 

[Mer]


Afterski med DJ Bigfoot

Afterski med DJ Bigfoot med programleder Kjartan Juul-Røstum er et nytt program som skal sendes hver dag fra lørdag til lørdag i påsken.

[Mer]


Bedre Lytterforhold

Torsdag 4. april foretok vi noen forbedringer på hovedsenderen og to av omformerne. Vi har satt opp effekten og oppgradert senderutstyret vårt i studio og omformeren på Norefjell.

[Mer]


03.09.2019

Nytt underholdningsprogram

Kveldsåpent heter det nye programmet som har premiere tirsdag 3. september kl. 22.10 rett etter bingoen. 

Dette er et program som Radio Laagendalen har ansvar for som vi skal samsende. Programleder er Per Arild Andersen "Kveldsåpent sendes annenhver tirsdag i partallsuker fra kl. 22.10 til kl. 00.00. Det blir konkurranser, hilsninger og musikkspørsmål.

I juni sluttet Radio Modum og Radio Laagendalen med "Fredagsnøtter" og "Fredagskos" som var de faste nattsendingene på fredagene. Grunnen til det var den dårlige oppslutningen fra lytterne. Vi ønsker fortsatt tilbakemeldinger fra deg som lytter i form av ris eller ros om hva du mener det bør være mer eller mindre av på en nattsending. Du kan sende oss et godt gammeldags brev. Merk konvolutten med Radio Midtfylket AS. Send brevet til Folkvangveien 4, 3360 Geithus. Du kan også sende mail til post@radiomodum.no.

Nå ønsker altså Per Arild å prøve seg på et underholdningsprogram annenhver tirsdagskveld. Han skal også en eller to kveldssendinger på fredag i løpet av høsten. Dette vil det bli annonsert om seinere.