Meny:

Programoversikt for jubileumsdagen

Radio Modum fyller 5 år 10. september. Det markeres på ulike måtes.

[Mer]


5 år på lufta

Radio Modum fyller 5 år 10. september. Det skal markeres i jubileumsuka fra mandag 7. til fredag 11. september. Det blir mange flotte premier å vinne i "Ring og Vinn", "RadioBingoen" og kveldssendingen vi skal på selve jubileumsdagen kl. 20.00. I tillegg blir det stand og loddsalg utenfor radioen på jubileumsdagen. Her er premielista:

[Mer]


Program - Sommerferien 2020

Vi har tatt sommerferie. Det betyr at det ikke blir direktesendinger. I stedet blir det fra mandag 06. juli "Turistradio", sommerprogrammer og god sommermusikk. Vi er tilbake med direktesendinger mandag 03. august. "RadioBingoen er tilbake 04. august. 
Vi ønsker alle våre lyttere en riktig god sommer!
Her kan du se programoversikten for de fire ukene i juli.

[Mer]


Program for påsken 2020

Vi på Radio Modum ønsker alle våre lyttere en riktig god påske!
Her finner du programoversikten:

[Mer]


Musikktimene

Vi utvider programtilbudet vårt.

[Mer]


03.03.2020

Musikktimene

Vi utvider programtilbudet vårt.

Førskommende fredag blir det premiere på programmet "Musikktimene" med programleder Torbjørn Kampen. Han er fra Fagernes i Valdres, og er programleder i Valdres Radio. Der har han jobbet i ti år. "Musikktimene" er et tre timers musikkprogram med hovedsaklig norsk musikk. Programmet blir å høre hver fredag fra kl. 22.00 til kl. 01.00. Nytt program kommer annenhver uke i partallsuker. Det betyr at reprisen sendes i oddetallsuker. Håper du vil like det nye programmet vi har å tilby deg.