Meny:

Program for påsken 2022

Vi ønsker deg som lytter en riktig god påske!
Her finner du en oversikt over hvilke programmer vi sender denne påsken.

[Mer]


RadioBingoen er tilbake

Bingoredaksjonen har en skikkelig gla'melding å komme med.

[Mer]


RadioBingoen nærmer seg

Karantenetiden vår gikk ut 18. februar.
Vi må sende inn to søknader, en for å bli lotteriverdig organisasjon, og en for å få tillatelse til å avholde radiobingo.

[Mer]


Dataproblemene er fikset

Fredag kveld fikk vi harddisken til serveren vår tilbake. Den defekte delen er byttet. Serveren ble koblet til fredag kveld, og vi er tilbake i normal drift igjen. 

[Mer]


Utsetter oppstart av direktesendinger etter jul

Vi skulle startet opp etter juleferien med direktesendinger tirsdag 04. januar, men grunnet de tekniske problemene med vår harddisk til serveren som sluttet å virke 27. desember, velger vi å vente med direktesendingene til onsdag eller torsdag. 

[Mer]


19.12.2021

Mary Ann Skretteberg til minne

Minneord om Mary Ann Skretteberg.

Det var med stor sorg vi mottok beskjeden om at vår kjære medarbeider Mary Ann Skretteberg har gått bort. Hun døde torsdag 02. desember.
Mary Ann var en loyal og trofast medarbeider, og stilte alltid opp så sant hun kunne. Hun var snill, omtenksom og alltid positiv person.
Hun var både programleder og telefonvakt, og vi var mange som fikk et godt forhold til Mary Ann. Da Radio Modums Venneforening ble etablert, ble hun også medlem der.
Selv om Mary Ann ikke alltid var i like god form, klaget hun aldri. Hun var alltid blid og positiv når vi var sammen med henne.

Vi lyser fred over Mary Anns minne.


Mary Ann vil bli dypt savnet.